BUSY BUSY BUSY

God kveld!

I dag har vært en travel dag dere! Først en full dag på jobb, så hjem for å kaste i oss litt mat før vi reiste på visning og møtte en fotograf fra Dagbladet. I dag tidlig fikk jeg nemlig en mail fra en journalist som jobber med tema-saker i Dagbladet, og hun lurte på om jeg og Marius kunne tenke oss å være med i en case om hvordan det er å være nye på boligmarkedet. Grunnen til at hun spurte var at hun fant innleggene DRØMMEN OM Å EIE og ETT STEG NÆRMERE her på bloggen.

Selvfølgelig sier jeg ifra så fort artikkelen er ute, men så vidt jeg vet for øyeblikket kommer den ut i August!

Begge disse innleggene handler om boligmarkedet, boliglån, huskjøp og den slags temaer. Disse innleggene har faktisk blitt ganske populære, så det er tydelig at det ikke bare er vi som syntes boligmarkedet er tøft for tiden. Uansett så hadde vi altså fotograf på slep når vi var på visning på en nydelig leilighet på Hovseter i dag, også et telefon-intervju etterpå.

Så, siden vi allerede var på Røa dro vi oppom Holmenkollen for å se på utsikten siden jeg aldri har vært der oppe. Utsikten var mildt sagt slående, så nydelig når det var sol og fint vær. Og selvfølgelig en busslast med turister. Finske turister i dette tilfellet. Gleder meg til jeg kan reise opp igjen dit med speilrefleksen min istedet for en telefon som sakte men sikkert tømmes for strøm.

Etter en tur på toppen av Holmenkollen dro vi til Bogstad Badeplass siden jeg aldri har vært der før heller. Utrolig fint der også, og god temperatur i vannet, så skal definitivt dit for å bade i ferien!Også de søteste endene som var så tamme.

Stoppen innom Circle K på vei videre for å kjøpe oss en is, og jeg hadde seriøst glemt hvor digg denne saftisen er! Nomnomnom. 60 kcal av nomnomnom for å være eksakt.

Deretter dro vi innom minnesmerket på Grini, litt bortenfor Ila fengsel. Her ble 6 fanger skutt i juli 1944, og jeg blir så trist på sånne steder, men samtidig elsker jeg å besøke historiske steder.Var også innom Europris Plus på vei hjem for å se om det var noe spennende der, og fant noen veganske vårruller som ble middag i dag. Marius plukket også med seg en sånn bord-grill eller hva jeg skal kalle det, og den ble visst godkjent den også. Siste stopp var en tur innom Biltema for å kjøpe setetrekk til Audien til Marius siden den har skinnseter, og vi skal jo på roadtrip. Skal bli deilig å ikke bli svett i ryggen etter en halvtime!

Det er iallfall det vi har gjort i dag! 

Q:

Har du vært i avisen noen gang?

#dagbladet #avis #boligmarkedet #boligjakt #bolig #visning #oslo #bæum #sentralt #hjem #hus #boliglån #grini #minnemerke #holmenkollen #utsikt #bilder #foto #fotografi #fotograf #artikkel #tema #hverdag #lån #leilighet

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits